Vieraskirja

Kerromme Vieraskirjassa Inkalan Kartanon asiakastarinoita.

 • Terhi Heinilä, Helsinki
  Happy Together! Järjestimme elokuun alussa Inkalan kartanon päärakennuksessa kesäisen lounashetken sukulaisille ja ystäville. Lämmin kiitos emäntä Lei..
  Lue lisää
 • Pirjo Haapala, Turun työväenopiston opiskelijat ry
  Piipahdimme pienen mutta antoisan hetken Inkalan Kartanossa! Kalakeitto ja leivoskahvit olivat maukkaita, ja tunsimme olevamme sydämellisesti terv..
  Lue lisää
 • Kaisa Niinistö
  Suuri kiitos Leila Ylitalolle ja Inkalan kartanon koko väelle siitä, että syntymäpäiväjuhlani Pakarituvassa olivat niin ihanat ja ikimuistoiset. Tykkä..
  Lue lisää
 • Tiina Gört-Laine, Hyvinkää
  Olimme kauttarantain kuulleet kehuja Inkalan Kartanosta ja sen ilmapiiristä. Päätinkin ottaa yhteyttä Leilaan ja kysyä, olisiko hänellä tarjota meille..
  Lue lisää
 • Ritva Karinsalo, Hämeenlinna
  Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävän..
  Lue lisää
 • Pirjo Silvan, Kirkkonummi
  Sain viettää syntymäpäiväni upeassa kartanomiljöössä Inkalan Kartanossa. Juhlien suunnittelun aloitimme hyvissä ajoin jo vuoden 2019 puolella, koska I..
  Lue lisää
 • Hämeenlinnan Suomalais-ranskalainen yhdistys
  Ranskalaiset tunnetaan herkkusuina, ja hyvää ruokaa arvostamme myös me suomalaiset ranskan kielen ja kulttuurin ystävät! Kun saimme kuulla, että In..
  Lue lisää
 • Marion Scheinberger-Koudacheff, New York, USA
  Dear Mrs Ylitalo, Thank you so much for your welcome to Inkalan kartano, the delicious cake and your explanations regarding the past and present of..
  Lue lisää
 • Moonika ja Pera, Hyvinkää
  Jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien kaikki sujui erittäin hyvin ja mutkattomasti. Muutamalla tapaamisella ja soitolla kaikki oli ns. paketissa. K..
  Lue lisää
 • Marja-Liisa Sjöman
  Olimme viettämässä ikimuistoista viikonloppua 15.–16. heinäkuuta 2017 Karhunpesällä. Tyttöporukassa vanhempia ja nuorempia, mahtavat puitteet – täydel..
  Lue lisää
 • Norjalaisnaiset
  We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps t..
  Lue lisää
 • Riitta Roisko
  Kiitos helpoimmista juhlista ikinä. Vieraat tykkäsivät. Ruokaa kehuivat kaikki, ja Karhunpesä teki suuren vaikutuksen vieraisiin. Ympäristö on kyllä..
  Lue lisää
 • Susanne ja Tuomas
  Kiitos vielä upeista juhlista 8.8.2015, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset ..
  Lue lisää
 • Aulikki Järvinen-Nummi
  Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo on taitava kertomaan tarinoita. Ihana emäntä & Herkkuruoat! Joillakin on kyky kertoa talon histor..
  Lue lisää
 • Lieksan Yhteislyseon luokkakokousporukka
  Kiitos, kiitos Inkalan Kartano! Me 16 entistä lieksalaista, jotka olimme saaneet ylioppilaslakin lähes puoli vuosisataa sitten vietimme luokkak..
  Lue lisää
 • NMK, Boston, Massachusetts, USA
  Vietimme ikimuistoisen hääviikonlopun Inkalan Kartanossa Heinäkuussa 2015. Inkalan väki oli todella ammattitaitoista suunnittelun alkuvaiheista ast..
  Lue lisää
 • Leena ja Hannu Lepistö, Hämeenlinna
  Lepistöt viettivät yhteisiä 60-vuotisjuhlia Inkalan Kartanossa toukokuussa 2015. Juhlat onnistuivat täydellisesti. "Olo oli kuin kuningattarella - ain..
  Lue lisää
 • Anneli Nuutila, Kuusamo
  Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkul..
  Lue lisää
 • Lions Club Parola-Fredrikat
  Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä juhlien henkeen sopivaksi ja ..
  Lue lisää
 • Pasilan Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kiltalaiset
  Kiitos oikein paljon, että saimme vierailla ja nähdä kaikkea kaunista ja nauttia hyvästä ruuasta sekä mainiosta Fredrika -esityksestä. Retkemme onnist..
  Lue lisää
 • Anna Koskensyrjä
  Syntymäpäiväjuhliaan viettänyt Anna Koskensyrjä kiitteli Karhunpesää: "Iso kiitos Inkalan kartanolle Karhunpesän vuokrasta 20.–21.9.14. Todella ma..
  Lue lisää
 • Tarja Vehviläinen
  Ikimuistoisia kesäjuhlia Inkalan Kartanossa juhlinut Tarja Vehviläinen kirjoittaa kauniisti: "Saimme viettää kaikin puolin oikein onnistuneen kesäj..
  Lue lisää
 • Arja-Leena Törrönen
  Saimme iloista postia rouva Arja-Leena Törröseltä: "Keväällä 2014 tuli 50 vuotta täyteen siitä kun valmistuimme opettajiksi Hämeenlinnan seminaar..
  Lue lisää
 • Reijo Honkanen
  Päivätyönjohtaja, Ruukki Ruukin väelle Inkalan Kartano on tuttu paikka. Esimerkiksi Reijo Honkanen on tuonut työryhmiä useamman kerran pitämää..
  Lue lisää
 • Riitta ja Kyösti Lassila
  Vakioasiakkaat ja fanit Hyväntuulinen pariskunta rupattelee vakiopöydässään Inkalan Kartanon ruokasalissa. Riitta ja Kyösti Lassila syövät Ink..
  Lue lisää
 • Eevakaarina Suominen
  Matkailuopas, Kanta-Hämeen oppaat ry Opas Eevakaarina Suomisen on helppo hymyillä, kun bussilastillinen retkiryhmäläisiä ihastelee Inkalan Kar..
  Lue lisää

OSALLISTU VIERASKIRJAAN!

Kerro oma asiakastarinasi tai lähetä meille palautetta. Parhaimmat julkaistaan ja nokkelimmat palkitaan!

Inkalan Kartano haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja siksi otamme ilolla palautetta vastaan, niin kehuja kuin kritiikkiä.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä meille postia:

 

LÄHETÄ PALAUTETTA JA TARINOITA

 

"Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin." 

Ritva Karinsalo

 

"Juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty
viimeiseen asti ja kaikki toimii.”

Pirjo Silvan 

 

"We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps the best - the saunas!! And the opportunity to take a swim in the lake! Thank you, Leila!"

Norwegian women

 

"Kiitos vielä upeista juhlista, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset lähtivät kahdeksalta aamulla."

Susanne ja Tuomas
Morsiuspari

 

 

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna
 

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä  juhlien henkeen sopivaksi ja kaikki sujui erinomaisesti.
Ohjelmaa hengen ravinnoksi ja maittavia ruokia ruumiin ravinnoksi sopivina annoksina. Lämmin tunnelma ja hyvin toimivat järjestelyt olivat juhliemme kruunu, kiitos siitä!"

Arja Sarusto
Lions Club Parola-Fredrikat 

 

"Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle.  Kaikki juhlajärjestelyt olivat kiitettävästi hoidetut alusta loppuun asti, myös yhdessä kaikkien asioiden suunnittelu."

Tarja Vehviläinen

 

"Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi."

Leila Nisukangas
Vuosaaren Martat

 

"Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan."

Reijo Honkanen
Ruukki

 

"Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä."

Kyösti Lassila
Vakioasiakas