Vieraskirja

Kerromme Vieraskirjassa Inkalan Kartanon asiakastarinoita.

 • Kaisa Niinistö

  Suuri kiitos Leila Ylitalolle ja Inkalan kartanon koko väelle siitä, että syntymäpäiväjuhlani Pakarituvassa olivat niin ihanat ja ikimuistoiset. Tykkäsin kovin, ja vieraat tykkäsivät vähintään yhtä paljon. Eräskin paikalla olijoista intoutui tarjoilun tasosta niin, että olisi halunnut lennättää Italian Berlusconin paikalle toteamaan, että kyllä osataan Suomessakin vaan hyvät ruokapidot järjestää!

  Soitto soi pitkälle aamuyöhön, kunnes viimeiset juhlijat vetäytyivät yöpymään Inkalan pihamaan majoituksiin. Oli niin kiva, kun sai vielä aamulla kokoontua kartanolla yöpyneiden ystävien kanssa Leilan laittamalle vahvistavalle aamupalalle. Pehmeästi hautuneella puurolla ja uunituoreilla sämpylöillä tuoreeks terveeks tulevaks päiväks. Ja kun vielä ennen kotiin lähtöä pääsi pihamaalla halaamaan maailman kilteintä jättiläistä, Reiskaa. Menkää Inkalaan, niin tiedätte.

  Juhlat olivat oikein onnistunut kokonaisuus, ihan alusta loppuun saakka. Leila, sinä teet isolta osin Inkalasta juuri niin ihanan ja mutkattoman toimivan paikan kuin se on. Minulla ei ole yhtään viiskymppinen olo, kun pääsin viettämään juhlani näin hyvillä, nostattavilla meiningeillä.

  Saa nähdä tuleeko vielä lisää synttäreihin liittyvää nostatusta Inkalan maisemissa, kun pääsen käyttämään kuumailmapallolentolahjani. Jospa se vaikka osuisi lähteväksi niiltä nurkin.

  Rakkaudesta Inkalan tunnelmaan ja hyvään henkeen,
  Kaisa Niinistö

  PAKARITUPA

   

  Kaisa Niinistö juhli Inkalan Kartanossa 50-vuotissyntymäpäiviään. Onnea Kaisa!

  Pakaritupa on mainio juhla-, kokous- ja majoitustila Inkalan Kartanon pihapiirissä.

    Takaisin

OSALLISTU VIERASKIRJAAN!

Kerro oma asiakastarinasi tai lähetä meille palautetta. Parhaimmat julkaistaan ja nokkelimmat palkitaan!

Inkalan Kartano haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja siksi otamme ilolla palautetta vastaan, niin kehuja kuin kritiikkiä.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä meille postia:

 

LÄHETÄ PALAUTETTA JA TARINOITA

 

"Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin." 

Ritva Karinsalo

 

"Juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty
viimeiseen asti ja kaikki toimii.”

Pirjo Silvan 

 

"We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps the best - the saunas!! And the opportunity to take a swim in the lake! Thank you, Leila!"

Norwegian women

 

"Kiitos vielä upeista juhlista, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset lähtivät kahdeksalta aamulla."

Susanne ja Tuomas
Morsiuspari

 

 

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna
 

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä  juhlien henkeen sopivaksi ja kaikki sujui erinomaisesti.
Ohjelmaa hengen ravinnoksi ja maittavia ruokia ruumiin ravinnoksi sopivina annoksina. Lämmin tunnelma ja hyvin toimivat järjestelyt olivat juhliemme kruunu, kiitos siitä!"

Arja Sarusto
Lions Club Parola-Fredrikat 

 

"Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle.  Kaikki juhlajärjestelyt olivat kiitettävästi hoidetut alusta loppuun asti, myös yhdessä kaikkien asioiden suunnittelu."

Tarja Vehviläinen

 

"Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi."

Leila Nisukangas
Vuosaaren Martat

 

"Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan."

Reijo Honkanen
Ruukki

 

"Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä."

Kyösti Lassila
Vakioasiakas