Karhunpesä

Inkalan Kartanon suosittu kokous- , majoitus- ja illanviettopaikka on hirsitalo nimeltään Karhunpesä, Alajärven rantamaisemassa.

– Kokousasiakkaat nauttivat Karhunpesän rauhasta, ja käyvät välillä kartanossa viihtymässä runsaalla lounaalla tai päivällisellä, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

Karhunpesä on rakennettu nimenomaan kokous- ja majoitustilaksi vuonna 2004.

– Silloin alueella liikkui karhuja. Rakennuksen karhumaisuutta kuvastaat jykevät hirret, mutta samaan aikaan se on lämmin ja kutsuva, eli karhunpesä.

Karhunpesä sijaitsee metsän reunassa. Vihreän kauneuden ihmetteleminen onkin suosittua tauko-ohjelmaa kokouspäivän lomassa. Luonto inspiroi tekemään hyviä päätöksiä!

TEE VARAUS

Karhunpesä

 • Kokous-, majoitus- ja juhlatila omassa rauhassa järven rannan tuntumassa.
 • Majoitustilaa 4–12 henkilölle. Yhteensä 4 kpl kahden hengen huoneita. Joka huoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen lisämaksusta.
 • Jokaisessa huoneessa oma wc, suihku, parveke ja tv.
 • Kokoustilaa on noin 16 henkilölle. Kaikkiaan neliöitä noin 300.
 • Juhlavieraita mahtuu noin 35 henkilöä.
 • Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, soitin ja kaiuttimet, fläppitaulu ja karaokelaitteet.
 • Täysin varusteltu keittiö, ruokapalvelut tarvittaessa päärakennuksesta.
 • Sauna 12 hengelle. Lisäksi tilava pukuhuone, takkahuone, isot terassit. Mahdollisuus tilata siirrettävä kylpytynnyri. Veloitamme kylpytynnyristä lisämaksun.

 

"Karhunpesässä sai olla rauhassa omissa oloissaan, oli riittävästi yksityisyyttä. Järjestelyt toimivat erinomaisesti, etenkin ruokahuolto. Inkalan Kartanon ateriat olivat niin mainiot, että vieläkin muistan, kuinka suussa sulavan mureaa oli illalliseksi syöty sisäfilee."
Petri Ovaska, järjestöpäällikkö, Uudenmaan Yrittäjät

"Kokoustilana Karhunpesä on oikein toimiva. Kaiken kaikkiaan Inkalan Kartano on käsittämättömän kaunis. Saimme hyvää palvelua ja kaikki toimi erinomaisesti."
Petri Graeffe, toimitusjohtaja, Uudenmaan Yrittäjät

Uudenmaan Yrittäjät viihtyivät Inkalan Kartanon Karhunpesä-huvilassa.

TILAA UUTISKIRJE

VARAA KOKOUS

NALLEKARHUN SYLEILYSSÄ

 • Karhunpesään mahtuu noin 16 kokousvierasta ja noin 35 juhlavierasta.
 • Yösija 4–12 henkilölle (neljässä huoneessa, lisävuoteilla jopa 12 henkilölle)
 • Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, soitin ja kaiuttimet, fläppitaulu ja karaokelaitteet.
 • Karhunpesässä on oma sauna. Lisäksi on mahdollisuus tilata siirrettävä kylpytynnyri. Veloitamme kylpytynnyristä lisämaksun.

 

 

"Inkalan Kartanon miljöö järven rannalla on aivan ihana. Kaikki sujui helposti ja kivassa hengessä. Pienen porukan oli helppo yhdistellä rennompaa seurustelua ja työntekoa."

Kati Liikanen, kehittämispäällikkö,
Uudenmaan Yrittäjät

 

"Karhunpesä oli juuri sopivankokoinen tila kuuden henkilön porukalle. Ruoka oli oikein herkullista, ja koko upea Inkalan Kartanon miljöö vaikuttava. Kaikki oli niin täydellistä kuin olla voi!"

Anne-Marie Suomu, järjestösihteeri,
Uudenmaan Yrittäjät

 

"Karhunpesä on oivallinen kokouspaikka, koska siellä on iso ja selkeä palaveritila, jossa voi myös ruokailla. Karhunpesä on varmasti tämän alueen viihtyisin kokoustila, valoisa, ja ikkunoista aukeaa upea järvimaisema."

Reijo Honkanen
Ruukki