Karhunpesän hirsihuvila

 • Karhunpesässä on tilaa noin 16 kokousvieraalle ja noin 35 juhlavieraalle.
 • Yösija 4–12 henkilölle (neljässä huoneessa, lisävuoteilla jopa 12 henkilölle).
 • Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, fläppitaulu, soitin ja kaiuttimet, karaokelaitteet ja vesitarjoilu. Lisäksi voit tilata erikseen  kokousvirvokkeita ja hedelmiä.
 • Suuri ja tunnelmallinen sähkösauna. Lähdepohjainen pulahduslampi. Lisämaksusta ja ennakkoon tilattuna siirrettävä kylpytynnyri. 
   

VARAUKSET

Inkalan Kartanon suosittu kokous- , majoitus- ja illanviettopaikka on hirsihuvila nimeltään Karhunpesä, Alajärven rantamaisemassa.

– Kokousasiakkaat nauttivat Karhunpesän rauhasta, ja käyvät välillä kartanossa viihtymässä runsaalla lounaalla tai päivällisellä, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

Karhunpesä on rakennettu nimenomaan kokous- ja majoitustilaksi vuonna 2004. Hirsihuvila sijaitsee kartanon läheisyydessä.

– Silloin alueella liikkui karhuja. Rakennuksen karhumaisuutta kuvaavat jykevät hirret, mutta samaan aikaan se on lämmin ja kutsuva, eli karhunpesä.

Karhunpesä sijaitsee metsän reunassa. Vihreän kauneuden ihmetteleminen onkin suosittua tauko-ohjelmaa kokouspäivän lomassa. Luonto inspiroi tekemään hyviä päätöksiä!

"Karhunpesä on oivallinen kokouspaikka, koska siellä on iso ja selkeä palaveritila, jossa voi myös ruokailla. Karhunpesä on varmasti tämän alueen viihtyisin kokoustila, valoisa, ja ikkunoista aukeaa upea järvimaisema."
Reijo Honkanen

"Kokoustilana Karhunpesä on oikein toimiva. Kaiken kaikkiaan Inkalan Kartano on käsittämättömän kaunis. Saimme hyvää palvelua ja kaikki toimi erinomaisesti."
Petri Graeffe

 

TEE VARAUS

MUUT INKALAN KARTANON KOKOUSTILAT

Karhunpesä on tilava ja viihtyisä majoitustila

Nuku hyvin ja nauti luonnonrauhasta! Karhunpesä on mainio majoitustila tilavissa huoneissa.

Karhunpesän majoitustilat

 • Majoitustilaa 4–12 henkilölle. Yhteensä 4 kpl kahden hengen huoneita. Joka huoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen lisämaksusta.
 • Jokaisessa huoneessa on oma wc, suihku, parveke ja tv.
 • Lisäksi yhteiset oleskelu-, kokous- ja juhlatilat ala- ja yläkerrassa.
 • Kaunis näköala Alajärvelle ja ympäröivään metsään.
 • Täysin varusteltu keittiö. Tarjoilut järjestyvät niin Karhunpesälle kuin Inkalan Kartanon saleihin.
 • Upea 12 saunojan tunnelmallinen sähkösauna. Tilava pukuhuone, takkahuone ja suuret terassit. 
 • Pihassa lähdepohjainen pulahduslampi ja kesällä polku Alajärven rantaan. Lisämaksusta ja ennakkoon tilattuna siirrettävä kylpytynnyri. 

"Karhunpesässä sai olla rauhassa omissa oloissaan, oli riittävästi yksityisyyttä. Järjestelyt toimivat erinomaisesti, etenkin ruokahuolto."
Petri Ovaska

VARAUKSET

Kokoukset ja juhlat Inkalan Karhunpesässä

Järjestä juhlat tai pidä kokous Karhunpesässä! Hirsihuvilassa on tilaa noin 16 kokousvieraalle ja noin 35 juhlavieraalle. Neliöitä on kaikkiaan noin 300.

Oleskelu- ja kokoustilat ovat tilavat ja valoisat: alakerran sali, takkahuone, suuret ulkoterassit ja yläkerran olohuone. Lisäksi neljä makuuhuonetta majoittumiseen.

Karhunpesä tarjoaa omaa rauhaa metsäisen luonnon keskellä: suuri ja tunnelmallinen sähkösauna, pulahduslampi, kesällä polku Alajärvelle ja inspiroivat maisemat.

Karhunpesä

 • Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, fläppitaulu, soitin ja kaiuttimet, karaokelaitteet ja vesitarjoilu. Lisäksi voit tilata erikseen  kokousvirvokkeita ja hedelmiä.
 • Suuri ja tunnelmallinen sähkösauna. Lähdepohjainen pulahduslampi. Lisämaksusta ja ennakkoon tilattuna siirrettävä kylpytynnyri. 

"Kaikki juhlajärjestelyt sujuivat todella vaivattomasti! Ruoka oli maittavaa, pihalle oli tilattu valmiiksi lämmitetty palju ja koko perhe – pienimpiä myöten – nautti rennoista juhlista. Olen todella tyytyväinen!"
Tiina Gört-Laine

TEE VARAUS

KAIKKIEN AIKOJEN KOKOUSKARTANO

Ihastu Karhunpesää ympäröivään luontoon: 

TEE VARAUS

TILAA UUTISKIRJE