Kokoustilat

  • Kartanossa on tilaa jopa 40  kokoukseen osallistujalle.
  • Karhunpesään mahtuu noin 16 kokousvierasta.
  • Pakaritupaan mahtuu noin 25 kokousvierasta.
  • Kokoustiloissa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja vesitarjoilu. Lisäksi voit tilata erikseen  kokousvirvokkeita ja hedelmiä.

VARAUKSET

Kolme kiehtovaa kokoustilaa

Inkalan Kartanossa voit järjestää onnistuneet kokoukset kartanon ylä- tai alakerrassa, Pakarituvalla tai Karhunpesällä.

Kartanon salit

Inkalan Kartanon salit ovat valoisat ja raikkaat kokoustilat. Palaveria voi pitää niin kartanon yläkerrassa kuin alakerrassa. Muutama ryhmätyötilakin löytyy.

Tyylikäs sisustus, kartanon puutarha ja järvimaisema inspiroivat niin uusia ideoita kuin hyviä päätöksiä. Kokoukset onnistuvat Inkalan ihanassa ilmapiirissä!

– Meille on tärkeää lämmin tunnelma, hyvä palvelu, herkullinen ruoka ja tyytyväiset asiakkaat,  Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo sanoo.

KARTANON SALIT

Karhunpesän kokoushuvila

Karhunpesä on rakennettu nimenomaan kokous- ja majoitustilaksi vuonna 2004. Monesti kokousasiakkaat nauttivat Karhunpesän rauhasta, ja käyvät välillä kartanossa viihtymässä runsaalla lounaalla tai päivällisellä.

– Karhunpesän rakentamisen aikaan alueella liikkui karhuja. Rakennuksen karhumaisuutta kuvastavat jykevät hirret, mutta samaan aikaan se on lämmin ja kutsuva, eli karhunpesä, Leila Ylitalo kertoo.

Kokoukset, majoitus ja luonnonrauha:

KARHUNPESÄ

Pakaritupa

Yli 200 vuotta vanha hirsitalo palvelee kokousryhmiä, juhlaseurueita ja yöpyjiä. Kartanon pihapiirissä sijaitseva Pakaritupa kunnostettiin kokous-, juhla- ja majoitustilaksi vuonna 2016.

– Vanhan tuvan ilmapiiri on aivan mahtava! Siellä voit tuntea ajan pysähtyneen ja nauttia hyvästä tunnelmasta. Ympäristö antaa kokouksille aivan uuden vivahteen. On aika rauhoittua ja tehdä hyviä päätöksiä.

PAKARITUPA

Tervetuloa Inkalaan!

MAJOITUS INKALASSA

RANTASAUNAT

 Kartanon kokoustilat: 

 

Pakarituvan kokoustilat: 

 

Karhunpesän kokoustilat:    

VIETÄ KAIKKIEN AIKOJEN KOKOUSPÄIVÄ

Uudenmaan Yrittäjät viihtyivät

Uudenmaan Yrittäjien edustajat suunnittelivat tulevaa Karhunpesän inspiroivassa kokoustilassa.

– Inkalan Kartanon miljöö järven rannalla on aivan ihana. Kaikki sujui helposti ja kivassa hengessä. Lisäksi pienen porukan oli helppo yhdistellä rennompaa seurustelua ja työntekoa, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen kiitteli.

Liikanen kollegoineen nautti myös Karhunpesän saunasta, kirpakasta uimavedestä sekä hyvistä yöunista Karhunpesän huoneissa.

– Minulle jäi päällimmäisenä mieleen Alajärven kylmä vesi. Mutta hyvin siinä heräsi, kun järven aamulla pulahti, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe kuvaili.

– Kaiken kaikkiaan Inkalan Kartano on käsittämättömän kaunis. Saimme hyvää palvelua ja kaikki toimi erinomaisesti.

 

"Karhunpesä on oivallinen kokouspaikka, koska siellä on iso ja selkeä palaveritila, jossa voi myös ruokailla. Karhunpesä on varmasti tämän alueen viihtyisin kokoustila, valoisa, ja ikkunoista aukeaa upea järvimaisema."
Reijo Honkanen, Ruukki

 

Maistuvaa ruokaa ja rantasauna kokouspäivääsi

Inkalan Kartanon herkulliset tarjoilut
Kokouspäivä aloitetaan aamukahvilla leivän tai piirakan kera. Lounaan tarjoamme kartanossa. Tilauksesta tuomme virvokkeita tai hedelmiä kokoustilaan. Iltapäiväkahvin ja leivonnaisen jälkeen voi viettää rentouttavaa taukoa järvimaisemassa. Järjestämme erikseen tilauksesta ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Järven rantaan saunomaan
Käytettävissä ovat savusauna ja rantasauna järvi (talvella avanto) ja kylpypalju. Karhunpesällä on oma  sähkösauna.

Iltapala tai illallinen
Nauti Hämeen maistuvin ruokaelämys! Meillä tehdään ruokaa rakkaudella. Aterian kruunaa juhlajuoma: tiloissamme on A-oikeudet.

Majoitus
Hyvää huomenta! Hyvin nukutun yön jälkeen katamme aamiaisen kartanon ruokasaliin.

 

Lyhyt matka Inkalan Kartanoon

  • 15 minuuttia Hämeenlinnasta
  • Reilu tunti Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Turusta

 

TILAA UUTISKIRJE