Juhlat

Majoitus

  • Majoitustiloihin mahtuu kaikkiaan noin 15 yöpyjää (1 henkilön huoneissa) tai 26 yöpyjää (2 henkilön huoneissa) sekä lisävuoteissa 7–10 henkilöä.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

 

Kauniit ja käytännölliset juhlatilat

Järjestä ikimuistoiset juhlat Inkalan Kartanossa! Meillä vietät niin syntymäpäiväjuhlat, häät, valmistujaiset, muistotilaisuudet kuin muut perhe- ja sukujuhlat. 

Juhlatilat ovat tunnelmalliset:

Inkalan Kartanon puutarha on viehättävän vihreä.

INKALAN VIERASKIRJA

Kartanon alakerran sali on kaunis ja valoisa.

Lämmintä tunnelmaa ja lähiruokaa

Inkalan Kartanon idyllissä juhlatunnelma syntyy kuin itsestään: viehättävä kartano, harmoninen puutarha ja upea järvimaisema luovat parhaat puitteet juhlahetkiin. 

Meillä järjestät ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat, häät ja valmistujaiset. Kartanon saliin sopii myös muistotilaisuus tai lakkiaiset. Ne ja kaikenlaiset perhe- ja sukujuhlat voi järjestää myös Pakarituvassa, Karhunpesällä ja Rantasaunalla.

Olemme saaneet kiitosta erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi herkullisesta tarjoilusta, lämpimästä ilmapiiristä ja asiantuntevasta tapahtumien järjestämisestä.

– Juhlat ovat ikimuistoisia joka kerta. Otamme aina yksilölliset toiveet huomioon, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo lupaa.

Kartanon lisäksi juhlaväen käytössä on kesäaikaan tanssilato. Siellä on tanssittu monet häät ja syntymäpäivät.

INKALAN TARINA

LÄHIRUOKA

MAJOITUS

Inkalan Kartano on kaunis ja käytännöllinen juhlapaikka.

Inkalan Kartanossa on mainio ohjelmapalvelu

Kaikenlaisissa ohjelmajärjestelyissä auttavat Inkalan Kartanon väen lisäksi osaavat yhteistyökumppanimme. He järjestävät monenlaista ohjelmaa erilaisiin juhliin.

– Juhlien järjestäjien kannattaa ottaa ajoissa yhteyttä Inkalan Kartanoon. Yleensä kesälauantait on myyty pitkälle etukäteen, mutta aina kannattaa kysyä mahdollisten peruutusten varalta, Ylitalo vinkkaa.

OHJELMAPALVELUT

TEEMAT JA TAPAHTUMAT

INKALAN RANTA- JA SAVUSAUNAT

  

LISATIEDOT JA VARAUKSET
 

Niin lähellä

  • 15 minuuttia Hämeenlinnasta
  • Reilu tunti Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Turusta

 

Inkalan asiakkaat kertovat:

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Saimme viettää kaikin puolin oikein onnistuneen kesäjuhlan Inkalan Kartanossa.  Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle. "

Tarja Vehviläinen
 

"Vietimme Inkalan Kartanossa koskettavan kauniit ristiäiset. Juhlatilaa ei tarvinnut koristella ollenkaan, koska kartanon salit ja puutarha ovat sellaisenaan todella hurmaavat. Juhlat onnistuivat ennen kaikkea Inkalan Kartanon laadukkaan, asiantuntevan ja lämminhenkisen palvelun ansiosta."

Tia Yliskylä

 

INKALAN VIERASKIRJA

TILAA UUTISKIRJE