Inkalan Kartanon keittotaito kerää kiitoksia vuodesta toiseen – eikä ihme, koska meillä ruokaa valmistetaan rakkaudella.
Inkalan Kartano on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana.
– Maalaiskeittiössä käytämme parhaita saatavissa olevia raaka-aineita. Tavoitteenamme on tuottaa vieraillemme nautinnollinen makuelämys, jonka he muistavat myöhemminkin. Lähtökohtana on kartanon vanha reseptiikka, mutta nykyajan maun ja terveellisyyden huomioon ottaen, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.
Raaka-aineiden laadun lisäksi Inkalan Kartanon keittiössä arvostetaan lähiruokaa. Käytämme myös paljon kotimaisia raaka-aineita. Paikalliset palveluntarjoajat ovat olennainen osa Inkalan yhteistyöverkostoa.
– Sitä kautta syntyvät laatu, ympäristöystävällisyys ja uniikit makunautinnot.
Paikallisten herkkujen lisäksi Inkalassa nautitaan myös makuja maailmalta. Esimerkiksi Buona Sera -musiikkipäivällisellä teemana oli italialainen ruoka. Merikapteenin Illallinen -teemapäivällisellä syödään eksoottisia ruokia eri puolilta maailmaa.
"Inkalan Kartanon ateriat olivat niin mainiot, että vieläkin muistan, kuinka suussa sulavan mureaa oli illalliseksi syöty sisäfilee."
Petri Ovaska, Uudenmaan Yrittäjät
"Ruoka on niin herkullista! Lisäksi kattaus on ravinto-opillisesti oikein laadittu: on kalaa, lihaa, vihanneksia, perunaa ja kotitekoista leipää. Ja kaikki on aina vähälaktoosista tai laktoositonta."
Riitta Lassila
"Meidän porukka tykästyi Inkalan Kartanon ruokiin. Ne ovat aivan huippuluokkaa. Se kyllä surettaa, kun emme tahdo jaksaa syödä kaikkea."
Reijo Honkanen, Ruukki
"Tällaista ruokaa ei saa kotona! Riittävän kevyttä mutta erittäin maukasta. Sienisalaatti oli parasta. "
Aino Larha, Vuosaaren Martat