Vieraskirja

Kerromme Vieraskirjassa Inkalan Kartanon asiakastarinoita.

 • Riitta ja Kyösti Lassila

  Vakioasiakkaat ja fanit

   

  Hyväntuulinen pariskunta rupattelee vakiopöydässään Inkalan Kartanon ruokasalissa. Riitta ja Kyösti Lassila syövät Inkalan Kartanossa useamman kerran viikossa. Näin Inkalan ikifanit ovat tehneet jo vuosikymmenien ajan.

  – Ruoka on niin herkullista! Lisäksi kattaus on ravinto-opillisesti oikein laadittu: on kalaa, lihaa, vihanneksia, perunaa ja kotitekoista leipää. Ja kaikki on aina vähälaktoosista tai laktoositonta, Riitta Lassila sanoo.

  Maittavien aterioiden lisäksi Lassiloita viehättävät pitkät perinteet, jotka näkyvät päivällispöydän lisäksi kartanon ulkoasussa ja rauhallisessa ilmapiirissä.

  – Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä. Joku puhuu kartanoromantiikasta, ja on tämä varmaan sitäkin, Kyösti Lassila kiittelee.

  Hän kehuu myös kartanon savusaunaa ainutlaatuiseksi.

  – Hyviä savusaunoja on harvinaisen vähän. Inkalan kartanon savusauna on erinomainen, suuri mutta tunnelmallinen, Kyösti Lassila kuvailee.

  Lassiloiden ihastus Inkalan kartanoon jatkuu sukupolvelta toiselle: myös pariskunnan poika on viehättynyt Inkalaan ja vierailee kartanossa vanhempiensa seurassa aina kun sattuu olemaan Hämeen seudulla.

  Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma, Riitta ja Kyösti Lassila kehuvat.

    Takaisin

OSALLISTU VIERASKIRJAAN!

Kerro oma asiakastarinasi tai lähetä meille palautetta. Parhaimmat julkaistaan ja nokkelimmat palkitaan!

Inkalan Kartano haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja siksi otamme ilolla palautetta vastaan, niin kehuja kuin kritiikkiä.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä meille postia:

 

LÄHETÄ PALAUTETTA JA TARINOITA

 

"Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin." 

Ritva Karinsalo

 

"Juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty
viimeiseen asti ja kaikki toimii.”

Pirjo Silvan 

 

"We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps the best - the saunas!! And the opportunity to take a swim in the lake! Thank you, Leila!"

Norwegian women

 

"Kiitos vielä upeista juhlista, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset lähtivät kahdeksalta aamulla."

Susanne ja Tuomas
Morsiuspari

 

 

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna
 

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä  juhlien henkeen sopivaksi ja kaikki sujui erinomaisesti.
Ohjelmaa hengen ravinnoksi ja maittavia ruokia ruumiin ravinnoksi sopivina annoksina. Lämmin tunnelma ja hyvin toimivat järjestelyt olivat juhliemme kruunu, kiitos siitä!"

Arja Sarusto
Lions Club Parola-Fredrikat 

 

"Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle.  Kaikki juhlajärjestelyt olivat kiitettävästi hoidetut alusta loppuun asti, myös yhdessä kaikkien asioiden suunnittelu."

Tarja Vehviläinen

 

"Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi."

Leila Nisukangas
Vuosaaren Martat

 

"Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan."

Reijo Honkanen
Ruukki

 

"Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä."

Kyösti Lassila
Vakioasiakas