Vieraskirja

Kerromme Vieraskirjassa Inkalan Kartanon asiakastarinoita.

 • Pirjo Silvan, Kirkkonummi

  Sain viettää syntymäpäiväni upeassa kartanomiljöössä Inkalan Kartanossa. Juhlien suunnittelun aloitimme hyvissä ajoin jo vuoden 2019 puolella, koska Inkalan kartano on todella suosittu perhejuhlien ja yritystilaisuuksien pitopaikka.

  Ensin varasimme henkilömäärälle sopivat tilat ja majoituksen. Lähempänä ajankohtaa sain yksilöidyn tarjouksen. Valitsimme juhlamenun ja sovimme lopullisesta majoituksesta. Hyvin suunniteltu on siis puoleksi tehty.

  Saavuimme Inkalan kartanoon jo perjantaina, kun juhlat olivat lauantaina. Saimme majoituksen Karhunpesästä, jonne mahtui lähisuku yöpymään.

  Vietimme perjantai-iltaa saunoen savusaunassa, rantasaunassa ja paljussa, sekä tietenkin uimme puhtaan kirkkaassa järvivedessä, mikä oli lämmennyt kesän helteissä kaikille sopivaksi uida. Varsinkin suvun pienimmät kävivät uimassa aamulla, päivällä ja illalla – ja suvun miehet vähän vielä myöhemminkin. Ihanan rentouttava aloitus juhlille!

  Lauantaina saimme valmistautua juhliin kaikessa rauhassa, kun juhlat alkoivat klo 15. Klo 12 olimme tilanneet keiton Karhunpesään suvulle, joka oli majoittunut jo perjantaina, ettei nälkä yllättäisi ennen kuin pääsimme syömään varsinaista juhlamenuta. 

  Ilma oli mitä parhain ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kun saavuin Inkalan kartanon pihalle, niin kyyneleet tulivat silmiini, kun näin Suomen sinivalkoisen lipun liehuvan tuulessa kohti sinivalkoista taivasta. Juhlatunnelma alkoi tästä hetkestä.

  Otimme vastaan vieraat sisäpihan puolella ja kohotimme maljat ulkona. Toteutus oli onnistunut kelin puolesta ja iso piha teki väljyydellään aloituksen helpoksi (ei tullut ruuhkaa eteiseen).

  Ruokailu oli toteutettu kartanon yläkertaan. Pöydät olivat kauniisti katetut, ja olimme etukäteen sopineet lautasliinojen värit ja kukka-asetelmat sekä varsinaiseen seisovaan pöytään että ruokapöytiin. Kartanon emäntä, Leila Ylitalo, hoiti puolestamme kukkatilaukset ja kukkakauppa toimitti huikean kauniit kukka-asetelmat pöytiin.

  Leila esitteli vieraille juhlamenun ja kertoi, mistä kaikkialta raaka-aineita oli hankittu (suositaan lähituotantoa). Vesi herahti kielelle jo monelle siinä vaiheessa ja juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.

  Olimme sopineet juomatarjoilut, ja kaikki tarjoilut toimivat loistavasti. Ruokaa santsattiin ahkerasti, ja kaikki kehuivat menuta ja ruokaa monipuoliskeksi (erityisesti savumuikut saivat kehuja).

  Alakertaan oli katettu sitten kahvi ja kakut pienen tauon jälkeen. Välissä oli tarjolla virvokkeita, sillä päivä oli lämmin. Myös kakut olivat Inkalan kartanon omasta keittiöstä. Kakut olivat raikkaita ja maistuvia. Tässä vaiheessa oli myös jotain pientä ohjelmaa tarjolla ja Inkalan kartanon flyygeliä soitettiin kahvin aikana.

  Jatkoimme iltaa Karhunpesässä, jonne siirryimme noin klo 19. Ilta jatkui aamutunneille asti ja Karhunpesän saunassa sai huuhtoa lämpimän päivän tomut tiehensä.

  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty viimeiseen asti ja kaikki toimii.

  Pirjo Silvan

    Takaisin

OSALLISTU VIERASKIRJAAN!

Kerro oma asiakastarinasi tai lähetä meille palautetta. Parhaimmat julkaistaan ja nokkelimmat palkitaan!

Inkalan Kartano haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja siksi otamme ilolla palautetta vastaan, niin kehuja kuin kritiikkiä.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä meille postia:

 

LÄHETÄ PALAUTETTA JA TARINOITA

 

"Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin." 

Ritva Karinsalo

 

"Juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty
viimeiseen asti ja kaikki toimii.”

Pirjo Silvan 

 

"We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps the best - the saunas!! And the opportunity to take a swim in the lake! Thank you, Leila!"

Norwegian women

 

"Kiitos vielä upeista juhlista, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset lähtivät kahdeksalta aamulla."

Susanne ja Tuomas
Morsiuspari

 

 

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna
 

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä  juhlien henkeen sopivaksi ja kaikki sujui erinomaisesti.
Ohjelmaa hengen ravinnoksi ja maittavia ruokia ruumiin ravinnoksi sopivina annoksina. Lämmin tunnelma ja hyvin toimivat järjestelyt olivat juhliemme kruunu, kiitos siitä!"

Arja Sarusto
Lions Club Parola-Fredrikat 

 

"Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle.  Kaikki juhlajärjestelyt olivat kiitettävästi hoidetut alusta loppuun asti, myös yhdessä kaikkien asioiden suunnittelu."

Tarja Vehviläinen

 

"Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi."

Leila Nisukangas
Vuosaaren Martat

 

"Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan."

Reijo Honkanen
Ruukki

 

"Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä."

Kyösti Lassila
Vakioasiakas