Vieraskirja

Kerromme Vieraskirjassa Inkalan Kartanon asiakastarinoita.

 • Leena ja Hannu Lepistö, Hämeenlinna

  Lepistöt viettivät yhteisiä 60-vuotisjuhlia Inkalan Kartanossa toukokuussa 2015. Juhlat onnistuivat täydellisesti. "Olo oli kuin kuningattarella - ainakin minulla, ja Hannukin omalla rauhallisella tavallaan oli liikuttunut. Puhumattakaan vieraista!" Leena Lepistö kommentoi ja kirjoittaa Vieraskirjaan:

  "Halusimme monien murheiden jälkeen viettää yhteisiä 60-vuotisjuhlia.
  Elämässä pitää olla pieni kultakantti ja kaunista turhuutta.

  Apua!  Miten ja missä ne järjestäisi, miten selviämme emännöinnistä ja isännöinnistä? Kokemattomia juhlakaluja jännitti.  Teki mieli sanoa elämälle kiitos ja samalla pelotti - vaikka muutkin mokaa?

  Ensimmäinen käynti Inkalan kartanossa antoi uskoa suunnitelmaan.  Tästä tulee kivaa! Suunnitelmat muuttuivat, keksimme toivomuksia menusta vierasmäärään ja juomista lepohuoneeseen.

  Suuri päivä koitti, vierailla oli nuorimmasta vanhimpaan  90 vuotta ikäeroa.  He kaikki tulivat iloisina ja hyväntahtoisina, toivat mukanaan juhlamielen, paljon naurua ja ilon kyyneleet.

  Me juhlakalut mokailimme alkujännityksessä, mutta tiesimme putoavamme Leila Ylitalon pelastavaan otteeseen.  Hän korjasi ja peitti pienet töppäyksemme ja unohduksemme tyylikkäästi.  Hetken päästä löysimmekin itsemme juhlimasta ja nauttimasta mukavien ihmisten seurasta, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä kauniista miljööstä ja Inkalan hengestä.

  Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi.

  Hillitympi vieras voi ihailla aina uutta ja uutta kaunista esinettä, taulua, huonekalua, luontoa, järveä, silittää Inkalan Rikua ja antaa muiden rupatella.  Esteetikko löytää koko ajan uusia yksityiskohtia.  Juhlakalukin unohtaa pian olevansa "kylässä" - hän on omissa juhlissaan kuin kotonaan ja ottaa vastaan kaiken sen hyvän, jota elämä kaksin käsin tyrkyttää.

  Juhlistamme on pian viikko.  Kuljemme vieläkin puoli metriä maanpinnan yläpuolella. Vierailta on sadellut kiitosta kauniista juhlapaikasta, tarjoilusta, ohjelmasta ja lämminhenkisestä tilaisuudesta.  Suuri osa kiitoksesta kuuluu Inkalan Kartanon väelle.  Jos juhlien järjestäminen on näin mukavaa, sitä pitää harrastaa useammin!

  Tällaisten onnellisten päivien muisto kantaa pitkälle, kun arki taas alkaa.
  Tai kun maltamme laskeutua siihen..."

  Leena ja Hannu Lepistö, 2 x 60 vuotta, Hämeenlinna

    Takaisin

OSALLISTU VIERASKIRJAAN!

Kerro oma asiakastarinasi tai lähetä meille palautetta. Parhaimmat julkaistaan ja nokkelimmat palkitaan!

Inkalan Kartano haluaa palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja siksi otamme ilolla palautetta vastaan, niin kehuja kuin kritiikkiä.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä meille postia:

 

LÄHETÄ PALAUTETTA JA TARINOITA

 

"Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin." 

Ritva Karinsalo

 

"Juhlamenu ylitti kaikkien odotukset: kaikki ruoat olivat maistuvia ja ruoat olivat kauniisti laitettuna esille.  Suosittelen lämpimästi Inkalan kartanoa mitä erilaisimpien perhejuhlien viettoon sekä yrityksille mitä erilaisimpiin kokoontumisiin. Puitteet ja toiminnot on mietitty
viimeiseen asti ja kaikki toimii.”

Pirjo Silvan 

 

"We 8 Norwegian women visited the fantastic Inkalan Kartano on May 12th. Very nice host (Leila and Miki), fabulous food and surroundings. And perhaps the best - the saunas!! And the opportunity to take a swim in the lake! Thank you, Leila!"

Norwegian women

 

"Kiitos vielä upeista juhlista, kaikki meni kyllä niin nappiin! Inkala on kyllä upea paikka! Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön, viimeiset lähtivät kahdeksalta aamulla."

Susanne ja Tuomas
Morsiuspari

 

 

"Inkalaa voi sydämestään suositella niin kokeneelle cocktailin siemailijalle kuin Elämänsä Juhlia järjestävälle untuvikolle.  Kartanon emäntä ja henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlakalutkin voivat keskittyä juhlimiseen – ja kaikki vaan sujuu.  Kartanon emäntä näyttää siltä kuin työ olisi leikkiä ja juuri nämä olisivat ainoat Inkalassa vietettävät juhlat.  Sitä sanotaan ammattitaidoksi."

Leena ja Hannu Lepistö
Hämeenlinna
 

 

"Vietin syntymäpäiväjuhliani Inkalan Kartanossa toukokuun alussa yhdessä sukulaisteni kanssa. Juhlat onnistuivat erinomaisesti: tarjoilut olivat herkullisia, kartanoympäristö henki historiaa. Savusaunassa oli lempeät löylyt, ja Alajärven vesi oli viiltävän kylmää. Kiitokset koko kartanon henkilökunnalle hyvästä yhteistyöstä!"

Anneli Nuutila
Kuusamo

 

"Lions Club Parola-Fredrikat vietti klubinsa 10-vuotisjuhlia Inkalan kartanossa. Tarjoilut oli suunniteltu yhdessä  juhlien henkeen sopivaksi ja kaikki sujui erinomaisesti.
Ohjelmaa hengen ravinnoksi ja maittavia ruokia ruumiin ravinnoksi sopivina annoksina. Lämmin tunnelma ja hyvin toimivat järjestelyt olivat juhliemme kruunu, kiitos siitä!"

Arja Sarusto
Lions Club Parola-Fredrikat 

 

"Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioonottavalle henkilökunnalle.  Kaikki juhlajärjestelyt olivat kiitettävästi hoidetut alusta loppuun asti, myös yhdessä kaikkien asioiden suunnittelu."

Tarja Vehviläinen

 

"Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi."

Leila Nisukangas
Vuosaaren Martat

 

"Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan."

Reijo Honkanen
Ruukki

 

"Täällä on todella hyvin onnistuttu säilyttämään vanhan kartanon tunnelma. Totta kai rakennusta on kunnostettu, mutta pieteetillä."

Kyösti Lassila
Vakioasiakas