• Inkalan Vieraskirja: Kaisan juhlat

  "Suuri kiitos Leila Ylitalolle ja Inkalan kartanon koko väelle siitä, että syntymäpäiväjuhlani Pakarituvassa olivat niin ihanat ja ikimuistoiset. Tykkäsin kovin, ja vieraat tykkäsivät vähintään yhtä paljon."

  Näin kirjoittaa Kaisa Niinistö Inkalan Kartanon Vieraskirjassa. Meillä oli ilo saada Kaisa ja vieraat Pakaritupaan viettämään syntymäpäiviä. Soitto soi aamuyöhön saakka. Sitten juhlaväki yöpyi Inkalan Kartanon majoitustiloissa.

  – Oli niin kiva, kun sai vielä aamulla kokoontua kartanolla yöpyneiden ystävien kanssa Leilan laittamalle vahvistavalle aamupalalle. Pehmeästi hautuneella puurolla ja uunituoreilla sämpylöillä tuoreeks terveeks tulevaks päiväks. Ja kun vielä ennen kotiin lähtöä pääsi pihamaalla halaamaan maailman kilteintä jättiläistä, Reiskaa. Menkää Inkalaan, niin tiedätte, Kaisa kirjoittaa.

  Hän kiittää onnistunutta kokonaisuutta. Juhlat onnistuivat alusta loppuun saakka.

  – Leila, sinä teet isolta osin Inkalasta juuri niin ihanan ja mutkattoman toimivan paikan kuin se on. Minulla ei ole yhtään viiskymppinen olo, kun pääsin viettämään juhlani näin hyvillä, nostattavilla meiningeillä, Kaisa kertoo.

  Kiitos Kaisa ja juhlaväki! Sydämellisesti tervetuloa uudelleen!

  KAISAN JUHLAT

   

  Pakaritupa on mainio juhla-, kokous- ja majoitustila Inkalan Kartanon pihapiirissä.

    Takaisin