• Joulun odotus on alkanut - varaa jouluateriat!

  Juhlava joulun aika toteutetaan Inkalan Kartanossa turvallisesti ja tunnelmallisesti. Joululounas ja Joulumuorin Pöytä -kattaukset sopivat pienille ja keskikokoisille seurueille. Voit varata myös pienet pikkujoulut omalle porukalle! 

  – Joulun odotus on niin ihanaa aikaa Inkalassa! Perinteiset jouluherkut tuoksuvat, kaikkialla on kynttilöitä ja joka huoneessa on rauhallinen, kaunis ja hämyisä Inkalan joulutunnelma, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo iloitsee.

  Tervetuloa nauttimaan Inkalan joulun ajan rauhasta ja herkullisista jouluaterioista:

  Perinteinen joululounas sunnuntaina 13.12.2020 klo 12 ja 15

  VARAUS JA MENU

  Joulumuorin Pöytä -kattaukset maanantaista perjantaihin 14.–18.12.2020 klo 12 ja 17

  VARAUS JA MENU

   

  Varaa etukäteen – lippuja ei myydä ovelta!

  Inkalan Kartanon perinteinen joululounas ja Joulumuorin Pöydät ovat vuoden suosituimpia kattauksia. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten varaa oma herkkuhetkesi pian.

  Sijoitamme vieraat mahdollisimman väljästi turvavälejä noudattaen. Joululounaalle ja Joulumuorin Pöytä -kattauksiin on helppo tulla pienelläkin porukalla, esimerkiksi yksin, kaksin tai kolmestaan.

  – Jatkamme syksyn teemaa pienistä tapaamisista. Joululounaille ja Joulumuorin Pöytiin ovat pienetkin seurueet lämpimästi tervetulleita. Vietämme yhdessä pienet mutta tunnelmalliset ja maistuvat joulunodotushetket, Leila Ylitalo sanoo.

  INKALAN JOULUN ODOTUS

    Takaisin