Inkalan Kartanon tunnelmallinen joulun odotus

– Joulun odotus on niin ihanaa aikaa Inkalassa! Perinteiset jouluherkut tuoksuvat, kaikkialla on kynttilöitä ja joka huoneessa on rauhallinen, kaunis ja hämyisä Inkalan joulutunnelma, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo iloitsee.

Tervetuloa nauttimaan Inkalan joulun ajan rauhasta ja herkullisista jouluaterioista:

Perinteinen joululounas sunnuntaina 13.12.2020 klo 12 ja 15

VARAUS JA MENU

Joulumuorin Pöytä -kattaukset maanantaista perjantaihin 14.–18.12.2020 klo 12 ja 17

VARAUS JA MENU

 

Varaa etukäteen – lippuja ei myydä ovelta!

Inkalan Kartanon joululounaat ovat vuoden suosituimpia kattauksia. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten varaa oma herkkuhetkesi pian.

Sijoitamme vieraat mahdollisimman väljästi turvavälejä noudattaen. Joululounaalle ja Joulumuorin Pöytä -kattauksiin on helppo tulla pienelläkin porukalla, esimerkiksi yksin, kaksin tai kolmestaan.

– Jatkamme syksyn teemaa pienistä tapaamisista. Joululounaille ja Joulumuorin Pöytiin ovat pienetkin seurueet lämpimästi tervetulleita. Vietämme yhdessä pienet mutta tunnelmalliset ja maistuvat joulunodotushetket, Leila Ylitalo sanoo.

Inkalassa on väljää ja turvallisen rauhallista

Inkalan Kartanon etuna on turvallinen ympäristö omassa rauhassa luonnonhelmassa. Meillä ei synny ruuhkaa, koska tilausravintolaa ja kokoontumistiloja käyttävät vain ennakkovarauksen tehneet pienet seurueet.

Inkalan Kartanon turvallisuutta lisäävät toisistaan erillään sijaitsevat kokoontumistilat. Esimerkiksi Kartanon ala- ja yläkerta ovat omassa rauhassaan.

Inkalan Kartanossa voit aistia myös joulun rauhaa. Alajärven rantamaisema on sielukas ja kartanon pihapiiri hiljainen.

Omaan rauhaan Inkalan Kartanoon on kuitenkin lyhyt matka: 15 min Hämeenlinnasta, ja vain reilu tunti Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Turusta.  

Muista perua, jos sairastut

Inkalan Kartanossa toimitaan turvallisesti ja tarkasti koronaviruksen välttämiseksi. Seuraamme ja noudatamme päivittyviä ohjeita aktiivisesti.

Muistathan, että et tule Inkalan Kartanoon sairaana. Pienetkin flunssat sairastetaan yhä kotona. Jos sairastut, voit perua varauksesi ilman kuluja seitsemän arkipäivää ennen tapahtumapäivää. Muista aina perua, jos et pääsekään paikalle. Kiitos!

Lämpimästi tervetuloa Inkalan Kartanon joulun odotukseen!