• Tervetuloa turvallisesti Inkalaan!

  Inkalan Kartanossa vietetään keväisiä hetkiä turvallisin mielin. Korona-aikaan kokoonnumme ohjeiden mukaisesti vain pienissä ryhmissä.

  – Meillä on käynyt monia alle 10 henkilön porukoita esimerkiksi kokousta pitämässä, lounaalla, pienissä juhlissa ja saunailloissa. Kaikki on sujunut oikein hyvin, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

  Vaikka monet juhlat on siirretty tuonnemmaksi, vietetään Inkalan Kartanossa tänäkin kesänä iloisia syntymäpäiväjuhlia, rippijuhlia ja häitä. Turvallisuusohjeet otetaan huomioon niin väkimäärässä kuin tarjoilujen järjestämisessä. Kokoontumisrajoitus nousee kesäkuussa 10 henkilöstä 50 henkilöön.

  – Kaikkia juhlia ei ole tarvinnut siirtää tuonnemmaksi. Pieni väkimäärä pystyy juhlimaan väljästi, Leila muistuttaa.

  Noudatamme kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja ohjeita. Muistutamme myös asiakkaita vierailemaan Inkalassa vain terveinä. Pienetkin flunssat parannetaan yhä kotona. Inkalan Kartanossa on tärkeää noudattaa turvavälejä ja pestä huolellisesti kädet.

  Poikkeuksellisena keväänä Inkalan Kartanossa on tehty paljon huoltotöitä. Esimerkiksi pihaa ja puutarhaa on kunnostettu ja pintoja maalattu.

  – Olen kyllä nauttinut, kun olen ehtinyt ihmetellä, kuinka luonto herää eloon. Mieli lepää, kun haistelee tuomen tuoksuja, Leila sanoo.

  Haluatko sinäkin nauttia Inkalan Kartanon rauhasta? Järjestää pienen porukan kokouksen? Tai koota pikkuryhmän saunailtaan? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

  Tervetuloa!

  OTA YHTEYTTÄ

    Takaisin

TILAA UUTISKIRJE