• Pirjon ja Ritvan juhlat muistetaan aina!

  Tänä kesänä Inkalan Kartano on emännöinyt niin juhlia, kokouksia, yöpyjiä kuin saunojia. On ollut ilo huomata, että korona-ohjeita ja Inkalan Kartanon turvallisuusohjeita on seurattu tarkasti.

  Yksi Inkalan Kartanossa juhlia viettäneistä on Pirjo Silvan. Hän oli syntymäpäiväsankari. Pirjo ja lähisuku saapuivat Inkalaan hyvissä ajoin jo perjantaina, vaikka juhlapäivä olikin lauantai.

  – Vietimme perjantai-iltaa saunoen savusaunassa, rantasaunassa ja paljussa, sekä tietenkin uimme puhtaan kirkkaassa järvivedessä. Varsinkin suvun pienimmät kävivät uimassa aamulla, päivällä ja illalla – ja suvun miehet vähän vielä myöhemminkin! Ihanan rentouttava aloitus juhlille, Pirjo kertoo Inkalan Kartanon Vieraskirjassa.

  Sää suosi Pirjon juhlapäivää, ja niinpä onnittelumaljat kohotettiin Inkalan Kartanon puutarhassa. Juhlapäivällinen nautittiin kartanon saleissa.

  Pirjo ja juhlavieraat kiittelivät kaunista kattausta, kukkakoristeita ja ennen kaikkea herkullista ruokaa, joka ylitti kaikkien odotukset. Juhlaväki yöpyi Inkalan Karhunpesässä.

  – Jatkoimme iltaa Karhunpesässä aamutunneille asti. Karhunpesän saunassa sai huuhtoa lämpimän päivän tomut tiehensä, Pirjo kuvailee.

  Kiitos Pirjo ja tervetuloa uudelleen!

  Kaikki kehuivat Inkalan Kartanon ruokaa

  Myös Ritva Karinsalo perhekuntineen vietti kesäpäivää Inkalan Kartanossa. Ruokaelämys oli mieleenpainuvin.

  – Perhekuntani oli kovin tyytyväinen Inkalan Kartano -päivään. Kaikki kehuivat ruokaa, pienintä lasta myöten. Uiminen, sauna ja palju täyttivät tehtävänsä, ja serkukset saivat viettää mukavaa, muistorikasta aikaa. Myös me aikuiset viihdyimme hyvin, Ritva kirjoittaa Inkalan Kartanon Vieraskirjassa.

  Kiitos Ritva ja tervetuloa uudelleen! Mistä sinä haluat nauttia Inkalan Kartanossa? Ikimuistoisista juhlista? Kokousrauhasta ja luonnonläheisyydestä? Savusaunasta ja paljusta? Hämeen maistuvimmasta ruokaelämyksestä? Ota yhteyttä ja kerro Inkala-unelmasi!

  PIRJON TARINA

  RITVAN TARINA

  INKALAN VIERASKIRJA

   

    Takaisin