• Pienet kokoukset, saunaillat ja pikkujoulut

  Vietä turvallisesti aikaa Inkalan Kartanon rauhassa. Maukas ruoka, luonnonrauha ja turvatoimet pitävät hyvää huolta sinusta ja seurueestasi.

  Pieni on kaunista – ja turvallista! Inkalan Kartanon syksyn teemana on pienet tapaamiset. Järjestämme kokouksia, tapaamisia, saunailtoja, juhlia ja pikkujouluja pienille seurueille. 

  Syksyn mittaan Inkalassa onkin saatu viettää pienempien porukoiden juhlia ja turvallisia kokouksia niin Kartanossa, Karhunpesällä kuin Pakarituvassa. Lisäksi Inkalassa on nautittu pienten ryhmien saunailloista ranta- ja savusaunoissa sekä saunatuvalla.

  Olet lämpimästi tervetullut Inkalan Kartanoon viettämään pieniä pikkujouluja, saunailtoja ja kokouksia! 

  Inkalassa riittää erillisiä tiloja ja rauhaa

  Inkalan Kartanon etuna on turvallinen ympäristö omassa rauhassa luonnonhelmassa. Meillä ei synny ruuhkaa, koska tilausravintolaa ja kokoontumistiloja käyttävät vain ennakkovarauksen tehneet pienet seurueet.

  Inkalan Kartanon turvallisuutta lisäävät toisistaan erillään sijaitsevat kokoontumistilat. Kartanon ala- ja yläkerta ovat omassa rauhassaan niin kokouksen, juhlan kuin ruokailujen aikana. 

  Samassa pihapiirissä on hurmaava Pakaritupa, yli 200 vuotta vanha hirsitalo. Sinne kuljetaan eri reittiä kuin kartanolle. Pakarituvassa on pieni keittiö, olohuone, majoitustilat ja sauna. Näin ollen Pakarituvan porukka voi nauttia lounaat, päivälliset ja kahvit omassa rauhassa.

  Myös Karhunpesällä voi olla oman väen kesken! Karhunpesän kokoushuvilan ja Inkalan Kartanon erottaa pieni metsikkö. Karhunpesässä on kokoustilan lisäksi keittiö, takkahuone, oma sauna, yläkerran aula ja neljä makuuhuonetta. Ikkunoista saa ihailla metsämaisemaa!

  Inkalan rantasauna ja savusauna ovat kestosuosikkeja Alajärven rannassa. Saunalle kuljetaan parkkipaikalta omaa tietä. Saunatupa sopii niin pienten ryhmien kokouksiin kuin illanistujaisiin. Saunamestarimme Miki lämmittää tilauksesta samettisen savusaunan, sykähdyttävän rantasaunan ja rentouttavan kylpypaljun. Saunan terassilta voit ihailla tähtitaivasta ja sitten pulahtaa Alajärven raikkauteen!

  Pienet pikkujoulut tunnelmallisessa Inkalassa

  Kaunis Inkalan Kartano ja sen tunnelmalliset kokoontumistilat ovat mitä mainioin ympäristö pieniin pikkujouluihin. Tänä vuonna nautitaan Inkalan Kartanon herkullisista jouluaterioista pienissä ryhmissä. Syödään oman porukan kesken! Viihdytään vähäisemmällä väkimäärällä ja iloisella mielellä. Inkalan Kartano tunnetaan maistuvista ruokaelämyksistä!

  Pienet pikkujoulut sopivat loistavasti myös Inkalan saunatuvalle. Takkatulen ääressä voi tunnelmoida. Illan kruunaavat savusaunan samettiset löylyt ja rantasaunan lempeä lämpö. Tähtitaivasta voi ihailla vaikka kylpypaljussa rentoutuen. Uskaliaat kastavat varpaansa Alajärven viileyteen ja rohkeimmat pulahtavat kaulaan saakka!

  Tehdään yhdessä pienistä pikkujouluista iso elämys!

  Toimimme turvallisesti ja tarkasti

  Inkalan Kartanossa toimitaan turvallisesti ja tarkasti koronaviruksen välttämiseksi. Seuraamme ja noudatamme päivittyviä ohjeita aktiivisesti.

  Muistathan, että et tule Inkalan Kartanoon sairaana. Pienetkin flunssat sairastetaan yhä kotona.

  Jos sairastut, voit perua varauksesi ilman kuluja.

  Inkalan Kartanossa on tärkeää, että huolehdit käsihygieniasta esimerkiksi pesemällä käsiä usein ja käyttämällä käsidesiä. Vältä lähikontakteja kaikkien kanssa Inkalan Kartanossa.

  Meille on tärkeää, että kaikki voivat vierailla ja työskennellä Inkalan Kartanossa turvallisesti. Kiitos, että otat turvallisuusohjeet huomioon.

  Tervetuloa terveenä Inkalan Kartanoon!

  Joulumuorin Pöydät

    Takaisin

TILAA UUTISKIRJE  

Inkalan Pakaritupa on yli 200-vuotias hirsitalo.

Inkalan rantasauna, savusauna, kylpypalju ja saunatupa sijaitsevat Alajärven rannalla.

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta tunnelmasta!  

Upea Inkalan Kartano sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hattulassa.

Inkalan Kartano tunnetaan herkullisesta ruoasta ja ihanasta tunnelmasta.