• Kokous, ruokaelämys ja savusauna Inkalan Kartanossa

  Hyvien ideoiden Inkalan Kartano! Meillä on luonnonrauha, valoisat kokoustilat, Hämeen maistuvin ruokaelämys, samettinen savusauna, pulahdus järveen rantalaiturilta, illanistujainen omalla porukalla…

  Inkalan Kartano on elämyksellinen kokous- ja juhlapaikka, joka tarjoaa ainutkertaisen miljöön, inspiraation ja palvelun onnistuneen kokouksen järjestämiseen.

  – Haluamme kohdata asiakkaamme kasvokkain, henkilökohtaisesti, ja olemme saaneetkin siitä kiitosta. Inkalan Kartano on lämmin ja läheinen, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

  Maisema, rauha, persoonalliset kokoustilat, Hämeen maistuvimmat ruokaelämykset ja hyväntuulinen palvelu tukevat hyvien ideoiden syntymistä ja parhaiden päätösten tekemistä.

  – Sydämelliset kiitokset talon emännälle sekä ystävälliselle ja oikein palveluhenkiselle, asiakkaat huomioon ottavalle henkilökunnalle, Tarja Vehviläinen kiittelee. 

  – Moni oli ensimmäistä kertaa ja ihmeissään. Kyllähän sen arvasi jo etukäteen, että palaute on sitä luokkaa, että ensikertalaisetkin haluavat tulla uudestaan, Reijo Honkanen toteaa.

  INKALAN KARTANON KOKOUKSET

  Kolme kokoustilaa: Kartano, Pakaritupa ja Karhunpesä

  Inkalan Kartanossa on kolme kokoustilaa: Kartanon salit, Pakaritupa ja Karhunpesä. Tunnelmalliset kokoustilat sopivat niin pienten kuin isompienkin kokousten järjestämiseen. Jokaisessa tilassa on nykyaikainen kokoustekniikka (tv/datatykki ja internet-yhteys). Tutustu tarkemmin:

  KOKOUS INKALAN KARTANOSSA

  KOKOUS PAKARITUVASSA

  KOKOUS KARHUNPESÄSSÄ

  Inkalan Kartano on Hämeen maistuvin ruokaelämys

  Inkalan Kartano tunnetaan kauniin miljöön ja laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi lähiruoasta. Ruokaa tehdään aina rakkaudella, ja se maistuu, tuoksuu ja näkyy.

  – Lähiruoka on meille mieluisa trendi, koska se on Inkalan Kartanon luontainen toimintatapa. Tunnemme kaikki raaka-aineet ja niiden tuottajat.  Sitä kautta syntyvät laatu, ympäristöystävällisyys ja upeat makunautinnot, Leila Ylitalo sanoo.

  Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset palkitsi Inkalan Kartanon Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana. Inkalan Kartano on saanut myös Vuoden yrittäjä –palkinnon.

  INKALAN KARTANON LÄHIRUOKA

  Samettinen savusauna kruunaa kokouspäivän

  Kun sykähdyttävimmät ideat on keksitty ja parhaat päätökset tehty, päätetään kokous ja nautitaan Inkalan Kartanon illasta. Mainion päivällisen jälkeen samettinen savusauna on ylivoimaisesti suosituin iltaohjelma. Järjestämme myös räätälöityjä illanviettoja yhteistyökumppaniemme kanssa.

  Inkalan Kartanon savusauna sijaitsee kartanon vieressä, Alajärven rannalla. Savusaunan kaveriksi lämmitetään usein samassa rakennuksessa sijaitseva puusauna. Terassin kylpypalju on saunojien suosikki. Iltaa voi istua kodikkaassa takkatuvassa ja makkaraa grillata saunan terassilla.

  – Hyviä savusaunoja on harvinaisen vähän. Inkalan Kartanon savusauna on erinomainen, suuri mutta tunnelmallinen, Kyösti Lassila kehuu.

  INKALAN KARTANON SAUNAT

  INKALAN KARTANON OHJELMAPALVELUT

  Yöpyminen Inkalan Kartanossa on rentoa luonnonrauhaa

  Kokous jatkuu kätevästi seuraavana päivänä hyvin nukutun yön jälkeen. Inkalan Kartanossa on viihtyisiä majoituspaikkoja noin 14–31 henkilölle.

  – Yöpyjät saavat lainata kartanon soutuvenettä ja nauttia uniikista luonnonrauhasta ja kartanoidyllistä. Tarjoamme lisäksi ateriapalveluja: esimerkiksi aamiaispakettimme palvelee niin pieniä kuin suuria seurueita, Leila Ylitalo kertoo.

  INKALAN KARTANON MAJOITUS

  Tervetuloa Inkalan Kartanoon!

   

    Takaisin