• Kaksi iltaa musiikkia ja päivällistä

  Molemmat konsertit on peruttu koronavirusuhan vuoksi. Lue lisää täältä.

  Ne ovat pian täällä! Kevään odotetuimmat konsertit Inkalan Kartanossa!

  Hurmaava tenori Germán Gholami ja upea pianisti Margus Riimaa esiintyvät Inkalan Kartanon Ikivihreitä ja klassikoita -konserteissa maaliskuussa kahtena peräkkäisenä iltana:

  Perjantaina 13.3.2020 klo 18 (55 €/hlö) PERUTTU!

  Ja lauantaina 14.3.2020 klo 18 (65 €/hlö) PERUTTU!

  Perjantai on myyty loppuun, lauantaina on vielä muutama paikka jäljellä. Ole nopea!

  Molemmissa illoissa nautitaan sekä konsertista että päivällisestä. Illat alkavat Inkalan Kartanon salissa tunnelmallisella La Fuerza del Amor -konsertilla. Gholami ja Riimaa esittävät niin ooppera-aarioita kuin kevyempiä sävelmiä. Luvassa on esimerkiksi espanjalaista, italialaista ja englantilaista musiikkia.

  – On mahtavaa tulla taas Inkalan Kartanoon! Esiinnymme neljättä kertaa Inkalassa. Rakastamme Inkalan tunnelmaa ja hyvää energiaa. Yleisö on kerta kaikkiaan mainio: se heittäytyy mukaan tunteeseen jokaisessa aariassa. Olemme nähneet kosteita silmäkulmia ja onnellisia hymyjä, Gholami kuvailee.

  Luvassa on myös muutama yllätysnumero tunnetusta ja rakastetusta musikaalista P… Ups, eipäs paljastetakaan vielä kaikkea!

  Illallinen nautitaan konsertin jälkeen

  Konsertin jälkeen siirrytään Inkalan Kartanon illallispöytään. Kartanon keittiöväki on rakentanut ruokalistat Inkalan suosituimmista klassikkoherkuista. Tarjolla on esimerkiksi savumuikkuja, pähkinäistä possupataa, punajuurikroketteja, hämäläistä paistettua kotijuustoa ja mangojuustokakkua. Tutustu perjantain ruokalistaan ja lauantain ruokalistaan.

  Molempien iltojen menu on uniikki. Innokkaimmat ihailijat voivatkin varata paikan molempiin iltoihin – jos vain paikkoja riittää! Nimittäin yli puolet Ikivihreät-iltojen paikoista on jo varattu. Toimi siis nopeasti, jos haluat mukaan tunnelmalliseen konserttiin ja herkulliselle illalliselle!

  Tee varaus ennakkoon – lippuja ei myydä ovelta

  Voit tehdä varauksen varauslomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki Inkalan Kartanon musiikkipäivälliset varataan etukäteen. Lippuja ei myydä ovelta.

  VARAUSLOMAKE LAUANTAILLE

  Varaus on voimassa vasta kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvistuksen jälkeen varaus on sitova. Varauksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitamme perumisesta puolet varauksen arvosta.

  Varaa myös majoitus ja jää yökylään

  Inkalan Kartanossa on erilaisia majoitustiloja yöpyjille: Omenankukka-mökissä, Karhunpesä-huvilassa ja Merikarhu-luhtitalossa. Nauti ikivihreästä illasta rauhassa ja nuku hyvin!

  Kysy majoituksen varaustilanteesta ja hinnoista kartanon emännältä Leila Ylitalolta:

  leila.ylitalo@inkalankartano.fi

  Puh. 0500 767 150 tai 045 7733 0000

  Tervetuloa ikivihreisiin iltoihin!

    Takaisin

TILAA UUTISKIRJE  

Tunnelmia vuoden 2019 konsertista Inkalan Kartanosta: