• Isänpäivän aattona illallinen - täynnä!

  Iloisia uutisia: Inkalan Kartano järjestää herkullisen isänpäivän aaton illallisen

  lauantaina 7.11.2020 klo 18

  Teemana on syksyn parhaimmat maut metsän, pellon ja järven antimista.

  Illallinen on nyt loppuunmyyty. Voit halutessasi ilmoittautua varalistalle perumisten varalta.

  – Pääruoaksi olemme suunnitelleet fasaania ja jälkiruoaksi Inkalan syysunelmia. Enempää en vielä paljasta, mutta julkaisemme ruokalistan lokakuussa, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo hymyilee.

  Isänpäivän aaton illallisella nautitaan neljän ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna. Pöydät ja vieraat sijoitellaan väljästi turvallisuusohjeiden mukaan. Tästä syystä paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti.

  Inkalan Kartanon turvallisuutta lisäävät toisistaan erillään sijaitsevat kokoontumistilat. Alakerrassa on kaksi salia. Ruuhkaa ei synny, koska kaikki paikat varataan etukäteen.

  – On ihanaa, että pääsemme järjestämään kysytyn ja toivotun isänpäivän aaton illallisen. Siitä tulee tunnelmallinen ilta, Leila Ylitalo sanoo.

  Inkalan Kartanossa toimitaan turvallisesti ja tarkasti koronaviruksen välttämiseksi. Seuraamme ja noudatamme päivittyviä ohjeita aktiivisesti.

  Muistathan, että et tule Inkalan Kartanoon sairaana. Pienetkin flunssat sairastetaan yhä kotona. Jos sairastut, voit perua varauksesi ilman kuluja seitsemän arkipäivää ennen tapahtumapäivää.

  Isänpäivän aaton illallinen

  Lauantaina 7.11.2020 klo 18. Hinta: 50 €/henkilö. 5–12-vuotiaat lapset 20 €/henkilö.

    Takaisin