Pakaritupa

 • Pakarituvassa on tilaa noin 25 kokousvieraalle.
 • Kokoustilassa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja vesitarjoilu. Lisäksi voit tilata erikseen  kokousvirvokkeita ja hedelmiä.
 • Majoitustilaa 3–5 henkilölle mummonkammarissa.

TEE VARAUS

Pakaritupa on yli 200-vuotias hirsitalo

Pakaritupa on tunnelmallinen ja rauhallinen kokoustila, juhlapaikka ja majoitusmökki kartanon pihapiirissä. Yli 200 vuotta vanha hirsitalo on kunnostettu kauniisti. Se palvelee kokousryhmiä, juhlaseurueita ja yöpyjiä.

– Pakaritupa on kartanon alkuperäinen päärakennus 1700-luvulta. Se on siirretty kartanon pihapiiriin 1800-luvun alkupuolella väen rakennukseksi. Siinä on sijainnut myös kartanon leivintupa ja maitohuone, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

 

Pakaritupa on kartanon alkuperäinen päärakennus 1700-luvulta.

 

Pakaritupa on kaksiosainen: idyllisessä savupirtissä voi pitää kokouksia, kokoontumisia ja juhlia. Tilaa on noin 25 osallistujalle.

Toinen osa on yöpyjiä varten. Majoitustilaa on noin 100 neliötä, ja siksi se soveltuu oivasti pidemmänkin loman viettoon. Yösijaa on 3–5 henkilölle.

VARAUKSET

Tunnelmallinen kokoustila omassa rauhassa

Pakarituvassa näkyy eilinen ja nykypäivä. Historia henkii joka hirrestä, mutta keittiö ja kokoustekniikka ovat nykyaikaa. Esimerkiksi tietokoneen voi liittää 65-tuuman televisioon, joka toistaa esitykset terävinä.

– Vanhan tuvan ilmapiiri on aivan mahtava! Siellä voit tuntea ajan pysähtyneen ja nauttia hyvästä tunnelmasta! Ympäristö antaa kokouksille aivan uuden vivahteen. On aika rauhoittua ja tehdä hyviä päätöksiä, Leila Ylitalo sanoo.

Kokous Inkalan Pakarituvassa

 • Tilaa on noin 25 kokousvieraalle.
 • Kokoustilassa on langaton nettiyhteys, suuri tv-näyttö, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja vesitarjoilu. Lisäksi voit tilata erikseen  kokousvirvokkeita ja hedelmiä.
 • Lisäksi käytettävissä on oma keittiö sekä ruokailutilat keittiössä ja eteisen erkkerissä. Kesäaikaan voit nauttia myös kartanon puutarhasta ja Pakarituvan pihasta.

TEE VARAUS

MUUT INKALAN KARTANON KOKOUSTILAT

Juhlat vanhan hirsitalon tuvassa

Järjestä hilpeät juhlat Inkalan Kartanon Pakarituvassa! Vanha savupirtti on ihastuttava miljöö esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin tai lakkiaisiin.

Juhlat Pakarituvassa

 • Juhlavieraita mahtuu noin 25 henkilöä.
 • Juhlatarjoilut valmistetaan Kartanon keittiössä. Tarjoilu onnistuu mainiosti myös Pakarituvassa. Mummonkammarin puolella käytettävissä on keittiö ja ruokailutila.
 • Eteisen erkkeri ja kesäaikaan pöytä ja tuolit pihalla tuovat lisää valoa ja tilaa.
 • Pakaritupaa lämmittää ja viilentää ilmalämpöpumppu.

”Juhlat olivat oikein onnistunut kokonaisuus, ihan alusta loppuun saakka. Leila, sinä teet isolta osin Inkalasta juuri niin ihanan ja mutkattoman toimivan paikan kuin se on.”
Kaisa Niinistö

JUHLAT INKALAN KARTANOSSA

VARAUKSET

Majoitus Pakarituvan mummonkammarissa

Yökyläily Pakarituvassa on elämys! Voit majoittua kaksiosaiseen mummonkammariin, jonka sisustus henkii mennyttä aikaa. Ruutuikkunoista avautuu auvoisa maisema. Alajärvi helmeilee rantakoivujen takana.

Majoitus Pakarituvassa

 • Yösija 3–5 henkilölle noin 100 neliön suuruisessa kammarissa.
 • Pakarituvassa on kylpyhuone, wc, makuuhuone, olohuone, keittiö ja ruokailutila.
 • Olohuoneessa on televisio ja ilmalämpöpumppu.

TEE VARAUS

MAJOITUS INKALAN KARTANOSSA

Pakarituvan kokous- ja juhlatilat:

Pakarituvan majoitustilat: