Retket

Inkalan Kartano on suosittu ja pidetty retkikohde. Otamme ympäri vuoden vastaan yritysten, yhdistysten ja esimerkiksi kaveri- tai tuttavaporukan kokoamia ryhmiä rennolle retkelle kartanomaisemaan.

– Inkalan Kartanoon on helppo tulla, koska sijainti Kanta-Hämeen Hattulassa on niin oivallinen. Inkalan Kartanoon ajaa Hämeenlinnan keskustasta vain vartin! Lisäksi parkkipaikkoja riittää ja retkibussin on helppo kääntyä tilavalla pihalla, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

Monet retkiryhmät yhdistävät Inkalan Kartanossa vierailun osaksi pidempää retkeä. Näin tekivät myös Vuosaaren Martat, jotka piipahtivat kevätretkellään tutustumaan Inkalan Kartanoon ja syömään maittavan lounaan.

– Maisema on kaunis ja ruoka todella hyvää, Raija Järvelä kehui.

Vuosaaren Martat nauttivat herkullisen lounaan perinteisestä noutopöydästä.

– Tällaista ruokaa ei saa kotona! Riittävän kevyttä mutta erittäin maukasta. Sienisalaatti on parasta, Aino Larha ylisti.

Lounaan jälkeen retkiseurue rentoutui Inkalan Kartanon viehättävässä puutarhassa kauniista kevätsäästä nauttien. Lisäksi Martat ihastelivat harmonisesti kunnostettua kartanoa. Retkeläiset kuuntelivat hymyssä suin kartanon emännän Leila Ylitalon hilpeän kertomuksen Inkalan Kartanon vaiheista.

Ennen retkibussin lähtöä Martat tekivät vielä ostoksia Inkalan Kartanon Pikkupuodissa.

– Inkalan Kartano on viihtyisä ja kodinomainen. Kartanon henki on kauniisti säilytetty. Ilman muuta suosittelen Inkalan kartanoa retkikohteeksi, Leila Nisukangas sanoi.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

TILAA UUTISKIRJE

TERVETULOA INKALAN KARTANOON!

 

"Inkalan Kartanoon on helppo tulla: Hämeenlinnan keskustasta ajaa vain vartin! Lisäksi parkkipaikkoja riittää ja retkibussin on helppo kääntyä tilavalla pihalla."

Leila Ylitalo
Inkalan Kartano

 

"Maisema on kaunis ja ruoka todella hyvää."

Raija Järvelä
Vuosaaren Martat