Pop Inkala -teemailta  

Pop Inkala lauantaina 18.6.2022 klo 18 täynnä!

Juhannuksen etkot: Livebändi & iltapala

Pop Inkala -tapahtuma on loppuunmyyty. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja.

Tervetuloa rentoon kesäiltaan Inkalan Kartanoon! Bändi soittaa pop-musiikkia ja kartanon keittiö valmistaa raikkaan iltapalan.

– Meiltä on pyydetty kesäistä teemailtaa ja nyt sellainen saadaan! Bändi, iltapala ja hyväntuulisia Inkalan ystäviä yleisössä – siinä on mainion kesäillan ainekset, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo iloitsee.

Pop Inkala on rento varaslähtö juhannukseen! Ruokalistalla on kesän suloisia herkkuja. Aitoa livemusiikkia meille soittaa Antti Ylitalon bändi. 

Hinta: 30 €/henkilö, lapset 15 €.

Tule viettämään rennot juhannukset etkot Inkalan Kartanoon!

Muista varata etukäteen!

Inkalan Kartanon teemaillat varataan etukäteen. Lippuja ei myydä ovelta.

Varaus on voimassa vasta kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvistuksen jälkeen varaus on sitova. Varauksen voi perua veloituksetta seitsemän arkipäivää ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitamme perumisesta puolet varauksen arvosta. Muista aina perua, jos et pääsekään paikalle. Kiitos!

Inkalan Kartanon tilaisuudet järjestetään aina voimassa olevia kokoontumis- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Huolehdimme tehostetusta hygieniasta ja tarjoamme kaikille mahdollisuuden turvalliseen vierailuun Inkalan Kartanossa.

Tervetuloa!  

Pop Inkala -menu 18.6.2022

Caesarsalaatti
Aurajuusto-viinirypälesalaatti
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaatti
Lihapullat
Perunapaistos
Loimulohi  ja tartar-kastike
Kasvikset

Leivät, voi

Kahvi, tee
Kesäkakku

  

  

TILAA UUTISKIRJE