Tervetuloa Inkalan Kartanoon!

Inkalan vehreä ja ainutlaatuinen kartanomaisema sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hattulassa.

Kokoukset, seminaarit, majoitus, juhlat ja illanistujaiset – Inkalan Kartano on mitä mainioin paikka niihin kaikkiin. Tilaa on pienille ja isoille ryhmille. Pyydä tarjous!

Inkalan Kartano on kuuluisa laadukkaasta maalaiskeittiöstään: meillä herkutellaan muun muassa aidolla ja maistuvalla lähiruoalla. Inkalan Kartano on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana ja vuoden yrittäjänä.

Lämpimiä kiitoksia keräävät myös savusaunan sametinpehmeät löylyt. Rantasaunasta voit pulahtaa Alajärveen uimaan tai kylpypaljun lämpöön.

Tervetuloa viihtymään!

 • VIDEO: Inkalan keväthuuma

  Kurkista kevääseen! Upea Inkalan Kartano on inspiroiva kokouspaikka ja tunnelmallinen juhlatila.

  Kokoukset ja seminaarit

  Inkalan Kartanon idearikkaassa miljöössä saat parhaat ideat ja teet hyviä päätöksiä. Valoisa kartanon yläkerta antaa tilaa ja aikaa keskittyä tulokselliseen palaveriin. Järvimaisema, nykyaikainen tekniikka ja kiireetön fiilis.

  Pakaritupa kartanon pihapiirissä on rauhallinen hirsitupa. Yli 200 vuotta vanha hirsitalo on kunnostettu kauniisti. Mukavat tuolit, moderni kokoustekniikka ja mummola-tunnelma.

  Karhunpesä on rakennettu nimenomaan kokous- ja majoitustilaksi vuonna 2004. Hirsirakennuksessa nautit kotoisasta tunnelmasta. Oma rauha, rantakoivut ja hyvät ideat.

  Juhlat

  Syntymäpäivät? Häät? Ristiäiset? Illanistujaiset? Järjestä juhlasi Inkalan Kartanossa!

  Inkalan Kartano on kiitelty juhlapaikka, jonne on helppo tulla. Vain reilu tunti Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Turusta, 15 minuuttia Hämeenlinnasta.

  Erityiskiitosta saamme herkullisesta ruoasta. Myös tunnelmalliset ranta- ja savusauna keräävät aina kehuja.

  Tervetuloa Inkalaan!

  Lisätiedot ja varaukset:

  Leila Ylitalo
  0500 767 150
  leila.ylitalo@inkalankartano.fi

   

    Takaisin

TILAA UUTISKIRJE