Tervetuloa Inkalan Kartanoon!

Inkalan vehreä ja ainutlaatuinen kartanomaisema sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hattulassa.

Kokoukset, seminaarit, majoitus, juhlat ja illanistujaiset – Inkalan Kartano on mitä mainioin paikka niihin kaikkiin. Tilaa on pienille ja isoille ryhmille. Pyydä tarjous!

Inkalan Kartano on kuuluisa laadukkaasta maalaiskeittiöstään: meillä herkutellaan muun muassa aidolla ja maistuvalla lähiruoalla. Inkalan Kartano on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana ja vuoden yrittäjänä.

Lämpimiä kiitoksia keräävät myös savusaunan sametinpehmeät löylyt. Rantasaunasta voit pulahtaa Alajärveen uimaan tai kylpypaljun lämpöön.

Tervetuloa viihtymään!

 • Kartanon Pakaritupa on avattu!

  Iloisia uutisia: Inkalan Kartanon juhla- ja kokoustilat laajentuivat. Uutta kokoontumistilaa on remontoitu kartanon pihapiirin ihastuttavaan Pakaritupaan.

  Yli 200 vuotta vanha hirsitalo on kunnostettu kauniisti. Se palvelee kokousryhmiä, juhlaseurueita ja yöpyjiä.

  – Pakaritupa on kartanon alkuperäinen päärakennus 1700-luvulta. Se on siirretty kartanon pihapiiriin 1800-luvun alkupuolella väen rakennukseksi. Siinä on sijainnut myös kartanon leivintupa ja maitohuone, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kertoo.

   

  Pakaritupa on kartanon alkuperäinen päärakennus 1700-luvulta.

   

  Viimeiset 50 vuotta rakennus on ollut mummun pirttinä – jo toista sukupolvea. Nimi Pakaritupa viittaa talon historiaan leivintupana.

  Lisätila on kaksiosainen: idyllisessä savupirtissä voi pitää kokouksia, kokoontumisia ja juhlia. Tilaa on noin 30 osallistujalle. Toinen osa on yöpyjiä varten. Majoitustilaa on noin 100 neliötä, ja siksi se soveltuu oivasti pidemmänkin loman viettoon.

  – Olemme kaivanneet lisää tämän tapaisia tiloja. Tilojen vapauduttua niiden remontointi tähän tarkoitukseen oli itsestään selvää.

  Pakarituvassa näkyy eilinen ja nykypäivä. Historia henkii joka hirrestä, mutta keittiö ja kokoustekniikka ovat nykyaikaa. Esimerkiksi tietokoneen voi liittää 65-tuuman televisioon, joka toistaa esitykset terävinä.

  – Vanhan tuvan ilmapiiri on aivan mahtava! Siellä voit tuntea ajan pysähtyneen ja nauttia hyvästä tunnelmasta! Ympäristö antaa kokouksille aivan uuden vivahteen. On aika rauhoittua ja tehdä hyviä päätöksiä.

  Pakarituvan ruutuikkunoista avautuu auvoisa maisema. Alajärvi helmeilee rantakoivujen takana. Maisemassa levännyt mieli on valmis ideoimaan, oivaltamaan ja rentoutumaan.

  Lisätiedot ja varaukset
  Leila Ylitalo
  puh. 0500 767 150
  leila.ylitalo@inkalankartano.fi

    Takaisin

TILAA UUTISKIRJE