Inkalan Ikivihreitä ja klassikoita perjantaina 13.3. ja lauantaina 14.3.

Molemmat konsertit on peruttu koronavirusuhan vuoksi. Lue lisää täältä.

He ovat pian täällä! Hurmaava tenori Germán Gholami ja upea pianisti Margus Riimaa esiintyvät Inkalan Kartanon Ikivihreitä ja klassikoita -konserteissa maaliskuussa:

Perjantaina 13.3.2020 klo 18 (55 €/hlö) PERUTTU!

Ja lauantaina 14.3.2020 klo 18 (65 €/hlö) PERUTTU!

Perjantai on myyty loppuun, lauantaina on vielä muutama paikka jäljellä. Ole nopea!

Molemmissa illoissa nautitaan sekä konsertista että päivällisestä. Illat alkavat Inkalan Kartanon salissa tunnelmallisella La Fuerza del Amor -konsertilla. Gholami ja Riimaa esittävät niin ooppera-aarioita kuin kevyempiä sävelmiä. Luvassa on esimerkiksi espanjalaista, italialaista ja englantilaista musiikkia.

– On mahtavaa tulla taas Inkalan Kartanoon! Esiinnymme neljättä kertaa Inkalassa. Rakastamme Inkalan tunnelmaa ja hyvää energiaa. Yleisö on kerta kaikkiaan mainio: se heittäytyy mukaan tunteeseen jokaisessa aariassa. Olemme nähneet kosteita silmäkulmia ja onnellisia hymyjä, Gholami kuvailee.

Luvassa on myös muutama yllätysnumero tunnetusta ja rakastetusta musikaalista P… Ups, eipäs paljastetakaan vielä kaikkea!

Illallinen nautitaan konsertin jälkeen

Konsertin jälkeen siirrytään Inkalan Kartanon illallispöytään. Kartanon keittiöväki on rakentanut ruokalistat Inkalan suosituimmista klassikkoherkuista.

Tarjolla on esimerkiksi savumuikkuja, pähkinäistä possupataa, punajuurikroketteja, hämäläistä paistettua kotijuustoa ja mangojuustokakkua. Tutustu perjantain ruokalistaan ja lauantain ruokalistaan.

Molempien iltojen menu on uniikki. Innokkaimmat ihailijat voivatkin varata paikan molempiin iltoihin – jos vain paikkoja riittää! Nimittäin yli puolet Ikivihreät-iltojen paikoista on jo varattu. Toimi siis nopeasti, jos haluat mukaan tunnelmalliseen konserttiin ja herkulliselle illalliselle!

Tee varaus ennakkoon – lippuja ei myydä ovelta

Voit tehdä varauksen varauslomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki Inkalan Kartanon musiikkipäivälliset varataan etukäteen. Lippuja ei myydä ovelta.

Varaus on voimassa vasta kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvistuksen jälkeen varaus on sitova. Varauksen voi perua veloituksetta viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitamme perumisesta puolet varauksen arvosta.

Varaa myös majoitus ja jää yökylään

Inkalan Kartanossa on erilaisia majoitustiloja yöpyjille: Omenankukka-mökissä, Karhunpesä-huvilassa ja Merikarhu-luhtitalossa. Nauti ikivihreästä illasta rauhassa ja nuku hyvin!

Kysy majoituksen varaustilanteesta ja hinnoista kartanon emännältä Leila Ylitalolta:

leila.ylitalo@inkalankartano.fi

Puh. 0500 767 150 tai 045 7733 0000

Tervetuloa ikivihreisiin iltoihin!

Tunnelmia vuoden 2019 konsertista Inkalan Kartanossa: