Teemat

Inkalan Kartano järjestää teemajuhlia eri vuodenaikoina. Kestosuosikkien – äitienpäivälounaan ja joulupäivällisen – lisäksi tarjoamme muun muassa Merikapteenin päivälliset -teemaillallisen.

Keväällä 2014 juhlimme uutuusteemana Zeppelin-illallisia maaliskuussa. Silloin herkuteltiin 1920-luvun tyyliin ja tutustuttiin ilmalaivoihin. Hilpeä yleisö oli pukeutunut teeman mukaisesti. Katso lisää kuvagalleriasta!

Suosituimmat teemat

Sibeliuksen Aino-rouvan Päivälliset
Jean Sibeliuksen Aino-rouvan mieltymysten ja reseptien pohjalta valmistettu herkullinen illallinen. Iltaa ilostuttavat myös Aino-rouva (Arja Kontkanen) ja maestro Sibelius (Tuomas Nikkanen).
 

Ystävänpäivän Illallinen
Vuoden 2015 Ystävänpäivän Illallinen myytiin nopeasti loppuun. Varaa ajoissa oma pöytäsi suosittuihin teemapäivällisiin!

 

Äitienpäivälounas
Äitienpäivälounas on niin suosittu, että paikat varataan jo etukäteen. Varaathan pöytäsi ajoissa!Merikapteenin päivälliset
Talon aikaisemman isännän, merikapteeni Lahtisen mukaan nimetty merihenkinen kattaus on kokeilemisen arvoinen. Tervetuloa nauttimaan!


Joulupäivällinen
järjestämme pikkujoulutilaisuuksien päätteeksi viimeisenä sunnuntaina ennen joulua tunnelmallisen Joulupäivällisen. Siihen voi varata pöytäpaikkoja perheittäin tai vaikkapa ystäväporukalla.  

 

  LYHYT MATKA INKALAN KARTANOON

  • Vain reilun tunnin matka Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Turusta.
  • Viisitoista minuuttia Hämeenlinnasta.

  

          OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ