Tervetuloa Inkalan Kartanoon!

Inkalan vehreä ja ainutlaatuinen kartanomaisema sijaitsee Kanta-Hämeessä, Hattulassa.

Kokoukset, seminaarit, majoitus, juhlat ja illanistujaiset – Inkalan Kartano on mitä mainioin paikka niihin kaikkiin. Tilaa on pienille ja isoille ryhmille. Pyydä tarjous!

Inkalan Kartano on kuuluisa laadukkaasta maalaiskeittiöstään: meillä herkutellaan muun muassa aidolla ja maistuvalla lähiruoalla. Inkalan Kartano on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana ja vuoden yrittäjänä.

Lämpimiä kiitoksia keräävät myös savusaunan sametinpehmeät löylyt. Rantasaunasta voit pulahtaa Alajärveen uimaan tai kylpypaljun lämpöön.

Tervetuloa viihtymään!

  • Upea Helmi-illallinen la 11.2.17

    Tervetuloa nauttimaan upeasta Helmi-illallisesta

    lauantaina 11.2.2017 klo 18

    Herkullisen päivällisen lisäksi tarjoamme helmiä korville: mezzosopraano Karoliina Laurila esittää mustalaismusiikkia. Illan aikana kuullaan muun muassa:

    • Mustalaiseks olen syntynyt
    • Kultaiset korvarenkaat
    • Carmen: Habanera

     

    – Mustalaisromantiikka vetoaa moniin, myös minuun. Omalla kohdallani oopperalaulajan elämä on toisinaan kiertolaiselämää, kun työtilaisuudet sijoittuvat eri puolille maata. Lisäksi tummasävyinen musiikki sopii tummalle äänelleni, Laurila kertoo.

    Blinejä, munajuustoa ja kermahyytelöä

    Helmi-illallisen valmistamisessa Inkalan Kartanon keittiö panee parastaan! Luvassa on upea kattaus uusia ja tuttujakin herkkuja.

    Ruokalistalta löytyy esimerkiksi blinejä, salaatteja, kartanon munajuustoa, härkää ja kermahyytelöä kesän marjojen kanssa.

    Tee oma pöytävaraus pian!

    Hinnat: Illalliskortti 40 euroa/aikuiset ja lapset 15 euroa.

    Pöytävaraukset: Leila Ylitalo, puh. 0500 767 150

      Takaisin

TILAA UUTISKIRJE